Rode snapper met groenten en aardappelen

rode_snapper_groenten (2K)
voor 2 personen
  • 4 pijlen witloof
  • bruine suiker
  • peper
  • nootmuskaat
  • boter
  • olijfolie
  • 2 rode snapperfilet ± 400 g
  • honing
  • peper
  • viskruiden
  • 4 aardappelen
  • 2 tomaten uitgehold
  • een stuk paprika groen
  • een stuk ajuin
  • een pijl witlooof
  • 1 wortel
  • basilicum
  • citroentijm
  • bieslook
  • room
  • viskruiden

Witloof halveren kruiden en bestrooien met suiker, bak deze gaar in een beetje boter met olijfolie.
Hou dit warm en apart.
Wrijf de vis in met honing en kruid met peper en viskruiden deze gaar bakken in de pan van het witloof.
Paprika, ajuin, witloof en wortel zeer fijn snijden en kruiden met verse basilicum, citroentijm en bieslook even opwokken en room toevoegen.
Vul een deel van deze mengeling in de uitgeholde tomaat.
Even onder de grill.
Aardappelen in vier snijden en gaar koken.
Serveer dit alles op bord over de vis een beetje saus, en afwerken met citroen, bieslook en citroenpeper.

Bron: Derbyke & Elmo
Gepubliceerd door: Kook Jij

Terug