Reuze langoestestaarten met babygarnaalstaartjes

reuze_langoestestaarten (3K)

voor 2 personen

  • 2 reuze langoestestaarten
  • 5 garnaalstaarten
  • 4 reuze champignons (in vieren)
  • 1 raap (grof snijden)
  • een hanvol rucola
  • 2 eetl. maïs
  • 100 g sojascheuten
  • 150 g lintpasta, beetgaar
  • rode pesto
  • dille
  • een scheut room
  • gemalen peper
  • visfond

Maak een waaier van de langoestestaarten kruid met peper en dille.
Grill aan weerszijden goed aan op het laast de garnaalstaartjes meegrillen.
Wok de groenten met rucola en voeg de lintpasta toe met de room en pesto.
Warm dit geheel goed op en voeg een beetje visfond toe.
Serveer op bord en werk af met rucola.

Bron: Derbyke & Elmo
Gepubliceerd door: Kook Jij

Terug