Rode snapperfilet met citroenpasta

Rode_snapperfilet_citroen (3K)

voor 2 personen

  • 2 rode snapperfilets ± 200 g p. p.
  • 150 g citroenpasta
  • 150 g zongedroogde tomaten
  • 4 sjalotjes
  • 150 g champignons
  • een handvol bieslook fijn gesneden
  • groene pesto
  • citroenpeper
  • zeezout
  • olijfolie
  • boter
  • citroen
  • bieslook

Pasta beetgaar koken.
De vis kruiden met zeezout en citroenpeper deze goed aanbakken in olijfolie en een beetje boter.
Wok de grof gesneden sjalotjes en champignons samen met de zongedroogde tomaten, gekruid met pesto, aan in olijfolie.
Voeg de pasta toe en snippers bieslook.
Roer goed om.
Serveer dit alles op bord en garneer af met citroen en bieslook.

Bron: Derbyke & Elmo
Gepubliceerd door: Kook Jij

Terug