Ratatouilleschotel met Roast potatoes en tilapia

Ratatouilleschotel met Roast potatoes en tilapia

voor 2 personen

  • 1 kleine aubergine
  • ½ courgette
  • 1 kleine rode paprika
  • 1 kleine rode ui
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 schaal CêlaVíta Roast potatoes met rode schil en rozemarijn (425 g)
  • 3 eetl. olijfolie
  • 1½ eetl. Italiaanse kruidenmix
  • 250 g tilapiafilet (koelvers)

Verwarm de oven voor op 220 °C.
Maak de aubergine, courgette, paprika en rode ui schoon en snij deze in blokjes van ongeveer 2 cm.
Pel en halveer de knoflook.
Meng de groenten met de knoflook, aardappels, 2 eetlepels olijfolie, wat zout en 1 eetlepel Italiaanse kruidenmix.
Verdeel alles over een grote platte ovenschaal en zet de schaal 35 minuten midden in de oven.
Snij de tilapiafilet in repen van ongeveer 4 cm.
Wrijf de vis in met de rest van de olie en de rest van de Italiaanse kruidenmix en bestrooi met zout.
Leg de tilapiafilet de laatste 10 minuten tussen de groenten en aardappels en gaar met de rest mee.

Variatietip
smaakt ook lekker met andere stevige vissoorten zoals roodbaars, zalm of zeewolf.

Bron: CêlaVíta

Terug