Provençaalse zalm

  • 2 bakjes cherrytomaatjes
  • 100 g zachte geitenkaas zonder korst
  • 4 eetl. honing
  • 4 takjes basilicum

Oven voorverwarmen op 200 °C, heteluchtoven op 180 °C.
Bestrijk de zalmfilets met olie en bestrooi ze met zout, peper en de kruiden.
Verdeel de tomaatjes en vis over 1 grote of 4 kleine overschaaltjes.
Verkruimel de geitenkaas over de vis en besprenkel de kaas met honing.
Laat ca. 15 minuten in het midden van de oven garen.
Neem de schaaltjes uit de oven en garneer de vis met wat basilicum.
Serveer in de ovenschaaltjes.

Serveertips
Lekker met stokbrood, zwarte olijventapenade en groene sla.
Lekkere wijn: Sauvignon blanc, een frisse, strakke witte wijn die je licht gekoeld serveert.

Bron: Smulweb

Terug