Pizza met vis, schaal- en schelpdieren

pizza_vis (4K)

voor 3 personen

  • 3 vellen pizzadeeg
  • 30 cl tomatencoullis
  • 1 ui
  • 6 kastanjechampignons
  • een handvol zongedroogde tomaten
  • ajuinpijpjes
  • dille
  • oregano
  • 9 scampi
  • 150 g verse zalm
  • 150 g kabeljauwfilet
  • 9 tal St. Jacobsvruchten
  • 9 tal clams
  • 1 mozzarellabol
  • gemalen kaas

Leg de pizzavellen in de bak vormen bestrijk met olijfolie en vullen met de tomatencoullis.
Snij de champignons in schijven, ui fijn snijden evenzeer de ajuinpijpjes.
Scampi pellen, zalm en kabeljauw in stukjes snijden.
Mozzarellabol in schijven snijden.
Verdeel alle ingrediënten over de pizza en kruid zeer goed af.
Strooi nog wat geraspte kaas erover.
Bak deze pizza's in een voorverwarmde oven op 200 °C.

Bron: Derbyke & Elmo
Gepubliceerd door: Kook Jij

Terug