Pittige vis uit de oven

voor 2 personen

  • 1 sjalot
  • 2 tomaten
  • ½ rood pepertje
  • 1 eetl. nasikruiden (zakje)
  • 2 eetl. ketjap
  • 1 dl groentebouillon
  • 200 g koolvisfilet
  • ½ citroen

Warm de oven voor op 200 °C.
Maak de sjalot schoon en snijd hem klein.
Was de tomaten en snijd ze in parten.
Snijd het stukje peper in reepjes.
Roer de nasikruiden door de ketjap en de bouillon en voeg de sjalot, de parten tomaat en de peper toe.
Schep dit in een ovenvaste schaal.
Bestrooi de vis met peper en leg de vis in de schaal.
Snijd de gewassen citroen in parten en schik ze om de vis.
Laat de vis in het midden van de oven in 15 minuten gaar worden.

Menusuggestie
Lekker met worteltjes en aardappelpuree.

Bron: Voedingscentrum

Terug