Penne met zalm en courgette

Penne met zalm en courgette

voor 2 personen

  • 150 - 200 g volkoren penne
  • 1 courgette
  • 200 g zalmfilet
  • 1 eetl. olie
  • 5 cl kookroom light
  • dille, vers of uit diepvries
  • 25 g Parmezaanse kaas

Kook de penne in ruim water volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
Was de courgette en snijd hem in blokjes.
Snijd de zalm in blokjes.
Verwarm de olie in een wok en roerbak hierin de courgette enkele minuten.
Roerbak de zalm in een paar minuten mee gaar.
Voeg de kookroom en de uitgelekte pasta toe en warm dit goed door.
Maak het gerecht op smaak met peper en royaal klein geknipte dille.
Strooi er aan tafel geraspte Parmezaanse kaas over.

Kookroom over?

Bron: Voedingscentrum

Terug