Opgerolde pangasiusfilet in een kervelsausje

pangasiusfilet_kervelsausje (2K)

voor 2 personen

  • ± 300 g pangasius filet
  • een beetje witte wijn
  • 50 g grijs garnalen
  • 50 g rivierkreeftjes
  • 20 cl room
  • 100 g verse kervel, fijn gesneden
  • 2 sjalotjes
  • 2 teentjes knoflook
  • boter
  • peper
  • viskruiden

Rol de vis op en steek er een coctailprikker in om bijeen te houden.
Leg deze in een schaal, uiteraard
gekruid met peper en viskruiden en wijn.
Zet deze enkele minuten in de microgolfoven.
Bereid de saus:
sjalotten en look zeer fijn gesneden aanstoven, kervel en room toevoegen evenzeer kruiden laat even inkoken.
Leg de warme vis op een schaal, de grijs garnalen en rivierkreeftjes erbij, de saus erover en even onder de grill.
Serveer zeer warm.

Bron: Derbyke & Elmo
Gepubliceerd door: Kook Jij

Terug