Pangasius in tomatensaus

Pangasius in tomatensaus

voor 2 personen

  • 6 aardappelen
  • 400 g sperziebonen
  • 150 g kerstomaatjes
  • 2 pangasiusfilets
  • peper
 
  • volkorenmeel
  • 2 eetl. vloeibare margarine
  • 100 g tomatenblokjes zonder zout
  • oregano
  • 8 blaadjes basilicum

Schil de aardappelen en kook ze in weinig water in ca. 20 minuten gaar.
Maak de sperziebonen schoon.
Was de kerstomaatjes en halveer ze.
Kook de sperziebonen in een bodempje water in 10 minuten gaar.
Bestrooi de vis met peper en bestuif de filets met volkorenmeel.
Bak de vis in de hete margarine in ca. 6 à 8 minuten lichtbruin en gaar.
Verwarm de tomatenblokjes met de gehalveerde tomaatjes, wat oregano en peper.
Was de basilicum en knip het klein.
Leg de vis in de saus en strooi de basilicum erover.
Geef de aardappelen en de sperziebonen erbij.

Tomatenblokjes over?

Bron: Voedingscentrum

Terug