Gestoofde pangasius met erwtjes

Gestoofde pangasius met erwtjes

voor 2 personen

  • 3 bosuitjes
  • 1 teentje knoflook
  • 1 komkommer
  • peper
  • azijn
  • 200 g pangasius- of tilapiafilet
 
  • 2 eetl. vloeibare margarine
  • mespunt geraspte sinaasappelschil
  • 1 theel. Italiaanse kruiden
  • 200 g diepvries doperwten
  • 50 g garnalen
  • 1 klein volkoren stokbrood

Maak de bosuitjes en de knoflook schoon.
Snijd de bosuitjes in ringen en de knoflook in stukjes.
Was de komkommer en snijd hem in blokjes.
Maak van de komkommer met wat bosui, peper en azijn een salade.
Snijd de vis in stukken en bestrooi ze met wat peper.
Bak de vis met de rest van de bosuitjes en de knoflook enkele minuten in de hete margarine.
Voeg de geraspte sinaasappelschil, de Italiaanse kruiden, een scheutje water, de doperwten en de garnalen toe en stoof het geheel in 5 minuten verder gaar.
Geef de vis met de komkommersalade en stokbrood.

Vis over?

Bosuitjes over?

Bron: Voedingscentrum

Terug