Kruidige mihoen met garnalen en paksoi

mihoen_garnalen (1K)

  • 400 g rauwe gepelde grote garnalen
  • 1 pakje Conimex Mix voor Mihoen Speciaal
  • wokolie
  • 1 zak mihoen
  • 1 grote paksoi

Meng de garnalen met de marinademix (uit het pakje) en 2 eetlepels olie.
Wel de groente-kruidenmix minstens 10 minuten in 0,5 dl heet water.
Kook ondertussen de mihoen volgens de aanwijzing op de verpakking.
Afgieten, met koud water afspoelen en goed laten uitlekken.
Was en snijd de paksoi in reepjes.
Verhit een grote wok, voeg een klein scheutje olie toe en wok hierin de garnalen 2 minuten.
Voeg de paksoi toe en wok ca. 2 minuten mee.
Voeg de gewelde groente-kruidenmix toe.
Voeg de mihoen toe en warm het geheel goed door.
Schep de kruidige mihoen in 4 diepe borden of kommen.

Op tafel
Serveer er kroepoek cassave bij voor een lekker knappertje en zet frisse sambal tjampoer op tafel voor degenen die van pittig houden.

Lekker anders kan ook:
Bak met de paksoi de fijngeraspte schil van een citroen mee.
Bestrooi het gerecht met fijngehakte koriander.

Zet een compleet menu op tafel
Lekker vooraf Kerrie-kokossoep en Gebakken banaan en sinaasappel met yoghurt.

Bron: Conimex

Terug