Makreelfilet, goud bruin gebakken

makreelfilet (3K)

voor 2 personen

  • 2 makreelfilets +/- 200 g per persoon
  • knoflookpasta
  • dille
  • 200 g pasta naar keuze beetgaar
  • een halve rode paprika in blokjes gesneden
  • een halve rode ui in blokjes gesneden
  • 1 wortel in fijne schijfjes gesneden
  • een stuk venkel in blokjes gesneden
  • een handvol zongedroogde tomaten
  • goed wat bieslook grof gesneden
  • pijnboompitten
  • koriander
  • zwarte peper
    • afwerking
  • pijnboompitten
  • bieslook
  • balsamicodressing

Kruid de binnenkant van de makreel goed met knoflookpasta en dille.
Bak deze goud bruin in boter.
Groenten even opwokken samen met de pijnboompitten en kruiden met koriander, dille en zwarte peper.
Voeg als laatste de pasta en bieslook bij, goed opschudden.
Serveer zeer warm en dresseer alles op bord en werk af.

Bron: Derbyke & Elmo
Gepubliceerd door: Kook Jij

Terug