Lasagneflapjes gevuld met vis

Lasagneflapjes gevuld met vis

  • 1 eetl. olijfolie
  • azijn
  • peper
  • 1 zakje rucola
  • 1 dunne prei
  • stuk rettich
 
  • 175 g gestoomde makreel
  • 150 g tomatenblokjes zonder zout, blik
  • 4 grote of 8 kleine lapjes volkoren lasagne
  • 1 eetl. vloeibare margarine
  • 4 takjes selderij

Klop een dressing van de olijfolie, azijn en peper.
Was de rucola.
Maak de prei en de rettich schoon.
Snijd de prei in smalle ringen en rasp de rettich.
Verdeel de makreel in stukjes.
Kook de lasagne in ruim water volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
Verwarm de margarine en fruit hierin de prei zacht.
Voeg de tomatenblokjes en makreel toe en laat dit warm worden.
Maak het op smaak met kleingesneden selderij en wat peper.
Meng de rucola met de rettich en de dressing.
Laat de lasagne uitlekken.
Leg de vellen naast elkaar op 2 borden, maar laat ze elkaar 1 cm overlappen.
Verdeel het makreelmengsel op één helft van de lasagne en vouw de andere helft er over heen.
Geef de salade er bij.

Makreel over?

Bron: Voedingscentrum

Terug