Kruidenwraps met eiersalade en garnalen

kruidenwrap (2K)

  • 4 originele Tortilla wraps met kruiden
  • 4 hardgekookte eieren
  • 3 eetl. mayonaise
  • 1 theel. mosterd
  • 2 eetl. slagroom
  • 1 fijngesneden sjalotje
  • 1 eetl. bieslook
  • 100 g garnalen
  • peper en zout
  • 1 bosje rucola sla

Warm de wraps even op in een koekenpan en leg ze daarna op het werkvlak.
Maak de hardgekookte eieren fijn.
Roer de mayonaise glad met de mosterd en de slagroom.
Voeg hier de eieren, de bieslook, het sjalotje en garnalen aan toe en breng het geheel op smaak met peper en zout.
Verdeel de rucola sla over de wraps en leg in het midden, uitgespreid over de lengte, de eiersalade.
Rol de wraps strak op en steek ze vast met een prikkertje.
Serveer de wraps op een bordje of leg er meerdere op een schaal.

Wijnadvies
Riesling d Alsace, Deinhard, Frankrijk

Succestip
Vul de wraps tot de helft en vouw een zijde naar het midden.
Rol nu verder op en verpak ze met aluminiumfolie.
U kunt ze zo makkelijker eten.

Bron: Spar Succes recepten

Terug