Kerrienoedels met vis en groente

Kerrienoedels met vis en groente

voor 2 personen

  • 150 - 175 g noedels
  • 1 ui
  • 1 courgette
  • 200 g koolvis- of tilapiafilet
  • 2 eetl. olie
  • ± 1 eetl. kerriepoeder
  • 1 theel. komijnzaad
  • 150 g diepvries doperwten
  • 1 eetl. sojasaus of ketjap manis

Kook de noedels gaar volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
Maak de groente schoon.
Snijd de ui in snippers en de courgette in kleine blokjes.
Snijd de vis in blokjes.
Verwarm de olie en fruit hierin de ui met de kerrie en het komijnzaad tot het mengsel gaat geuren.
Voeg de courgette toe en smoor de groente 5 minuten mee.
Schep er de blokjes vis en de doperwtjes door en laat het geheel in enkele minuten gaar worden.
Schep de uitgelekte noedels er door en verwarm het geheel al omscheppend.
Maak het op smaak met wat citroensap en sojasaus.

Citroensap over?

Bron: Voedingscentrum

Terug