Kabeljauwfilet met pasta in een currysausje

Kabeljauwfilet met pasta in een currysausje

  • 200 g kabeljauwfilet
  • 200 g Sint Jacobsvruchten
  • 200 g halve clams
  • 250 g lintpasta
  • boter
 
  • 1½ eetl. bloem
  • 1 eetl. currypoeder
  • 10 cl room
  • 10 cl melk
  • 1 ajuin

Pasta beetgaar koken in licht gezouten water.
Stoof de fijn gesneden ajuin even aan.
Maak een roux van de boter, melk en room voeg de curry, ajuin en viskruiden toe.
Zet het vuur van de saus op een laag pitje en leg de kabeljauw in twee gesneden in de saus.
Laat de vis zachtjes garen vervolgens de clams en Sint Jacobsvruchten toevoegen en de fijn gesneden bieslook.
Serveer alles zeer warm op bord.

Bron: Elmo & Blondy
Gepubliceerd door: Kook Jij

Terug