Kabeljauw met zomergroente

Kabeljauw met zomergroente

voor 2 personen

  • 100 g wortelen
  • 100 g snijbonen
  • 100 g peultjes
  • 1 gele paprika
  • 2 stukken kabeljauwfilet
  • 2 theel. viskruiden
  • 1 eetl. olie
  • 10 cl droge witte wijn

Maak de groente schoon.
Snijd de wortelen in schuine plakken, de snijbonen in snippers, de peultjes in stukken en de paprika in blokjes.
Wrijf de vis in met de viskruiden.
Verwarm de olie en bak hierin de vis aan beide zijden bruin.
Voeg de groente toe met wat peper en de wijn.
Stoof het geheel met een deksel op de pan in 10 minuten gaar.

Menusuggestie
Lekker met krielaardappeltjes.

Worteltjes over?
Bewaar worteltjes in de koelkast, dan blijven ze lekker knapperig.

Bron: Voedingscentrum

Terug