Kabeljauw met dillesaus

kabeljauw_dille (1K)

  • 4 kabeljauwfilets
  • peper en zout naar smaak
  • 2 citroenen
  • 1 bekertje crème fraîche
  • 1 ui
  • 1 theel. mosterd
  • 1 teentje kniflook
  • 1 eetl. gehakte dille

Spoel de vis goed af en dep deze droog.
Bestrooi de vismet zout & peper
Verwarm de oven voor op 200 °C.
Vet een ovenschaal in en leg hierin de in ringen gesneden ui.
Daarop legt je de moten vis en hierover gaat de uitgeperste knoflook.
De crème fraîche wordt vermengd met zout, peper, dille, mosterd en wat citroensap.
Verdeel hierna deze saus over de vis en zet deze 20 . 25 min in de oven totdat de vis gaar is.
Serveer de schotel met plakken citroen erop.

Serveertips
Lekker met doperwtjes en worteltjes en rijst of puree.

Bron: Smulweb

Terug