Kabeljauw op een bedje van brocolliepuree

kabeljauw_brocolliepuree (3K)

voor 3 personen

  • 3 kabeljauwfilets ± 200 g
  • 3 gamba's
  • paprikapoeder
  • grof gemalen peper
  • dille
  • 7 aardappelen
  • enkele roosjes brocollie
  • gorgonzola
  • zeezout
  • nootmuskaat
  • boter
  • een beetje room
  •  
    • afwerking
  • schijfjes citroen
  • peterselie
  • balsamicodressing

Bak de gekruide kabeljauwfilets gaar aan evenzeer de gamba's.
Aardappelen gaar koken op het laaste de brocollie toevoegen.
Pureer en voeg de Gorgonzola, zeezout, muskaatnoot, boter en een beetje room toe.
Serveer dit alles op bord en werk af.

Groenten: Gewokte groenten met honing en kaneel.

Bron: Derbyke & Elmo
Gepubliceerd door: Kook Jij

Terug