Italiaans vispotje met krieltjes

Italiaans vispotje met krieltjes

voor 2 personen

  • 500 krielaardappelen
  • 1 ui
  • 3 paprika's
  • 3 tomaten
  • 5 olijven zonder pit
 
  • 2 eetl. olijfolie
  • Italiaanse kruiden
  • 200 g kabeljauwfilet
  • peper

Was de krieltjes en snijd ze eventueel een keer door.
Maak de ui, de paprika’s en de tomaten schoon.
Snijd de ui in snippers en de paprika’s en tomaten in blokjes.
Snijd de olijven in plakjes.
Fruit de ui in de olie glazig.
Voeg de paprika, tomaten, de olijven, de krielaardappeltjes, wat Italiaanse kruiden en 15 cl water toe en stoof dit met een deksel op de pan in 15 minuten gaar.
Snijd de vis in blokjes en bestrooi ze met peper.
Voeg de laatste 5 minuten de vis toe en laat dit mee gaar worden.

Olijven over?

Bron: Voedingscentrum

Terug