Goudbrasem met gevuld tomaatje

goudbrasem (3K)

voor 2 personen

  • 2 goudbrasems
  • 2 grote tomaten
  • 4 champignons
  • 2 sjalotjes
  • een handvol peterselie
  • courgette (stuk)
  • 1 wortel
  • peper
  • koriander
  • dille
  • citroen

Kruid de vissen met peper, koriander en dille.
Bak deze goed aan in een beetje boter met olijfolie.
Hol de tomaten uit.
Snij de wortel, champignons, courgette, sjalotten en perterselie fijn, evenzeer de vulling van de tomaten.
Wok deze groenten even knapperig en kruid met peper, koriander en dille.
Vul de tomaten met de gewokte groenten en zet deze in de oven tot de tomaat warm is.
Serveer de vis op bord met de tomaat, saus en aardappelen naar keuze.

Bron: Derbyke & Elmo
Gepubliceerd door: Kook Jij

Terug