Glasnoedelsalade met stremelzalm

Glasnoedelsalade met stremelzalm

voor 2 porties

  • 150 g glasnoedels
  • 1 mango
  • 200 g wortelen
  • 1 limoen
  • 2 eetl. vissaus
 
  • 5 cl groentebouillon
  • 1 eetl. suiker
  • 1 klein bosje koriandergroen
  • 2 stuks stremelzalm, 125 g
  • 50 g gebakken uien

Breng water aan de kook, giet het over de pasta in een kom, laat het 4 - 5 minuten trekken, laat het uitlekken door een zeef, spoel het af onder koud water.
Schil de mango en snijd het vruchtvlees uit de kern.
Snijd beide helften in de lengte in dunne plakjes.
Schil de wortelen en rasp ze grof.
Rasp 1 theelepel limoenschil en pers het sap eruit.
Meng de limoenschil, -sap, vissaus, bouillon en suiker en meng in een kom met de noedels, mango en wortelen.
Hak de korianderbladeren grof.
Pluk de zalm in grove stukken.
Schik de salade in kommen met zalm, koriander en gebakken uien.

Bron: essen & trinken

Terug