voor 2 personen
|
|
Schil de aardappelen.
Kook ze in weinig water met een deksel op de pan in 20 à 25 minuten gaar.
Maak de snijbonen schoon en snijd ze in snippers.
Kook de snijbonen in weinig water in ca. 10 minuten gaar.
Ontvel de tomaten en snijd het vruchtvlees in stukjes.
Maak de prei schoon en snijd het stukje in ringen.
Snijd de zalm in blokjes en bestrooi ze met peper.
Verwarm de margarine in een wok of hapjespan.
Roerbak hierin de vis enkele minuten.
Voeg de blokjes tomaat en de preiringen toe en laat het geheel in 5 minuten gaar worden.
Breng de melk aan de kook.
Maak van de aardappelen met hete melk, peper en nootmuskaat een puree.
Was de bieslook en knip het klein.
Meng wat bieslook door de aardappelpuree en strooi de rest over de zalm.
Geef de snijbonen erbij.