Frikadel ikan goreng

Frikadel ikan goreng

voor 2 personen

  • 2 kleine aardappelen
  • ½ bosuitje
  • 1 teentje knoflook
  • 200 g koolvisfilet
  • 1 ei
  • 1 eetl. olie

Schil de aardappelen en kook ze gaar.
Laat de aardappelen afkoelen en maak ze met een vork fijn.
Snijd het stukje bosui in kleine ringetjes.
Pers het teentje knoflook boven de aardappelpuree uit.
Snijd de vis heel fijn.
Meng de vis, de bosui, het ei, peper en wat zout door de puree.
Vorm er koekjes van en laat ze in de koelkast een half uur opstijven.
Bak de viskoekjes in de hete olie in 15 minuten gaar en bruin.

Menusuggestie
Lekker met een tomatensalade en gebakken rijst.

Bosui over?

Bron: Voedingscentrum

Terug