Five Spice wok roll met zalm, boontjes en taugé

wokroll (2K)

  • 300 g zalmfilet
  • 400 g snijbonen
  • wokolie
  • Conimex Woksaus Chinese Five Spice
  • 1 pak Conimex Wok Rolls
  • 100 g taugé
  • gebakken uitjes

Snijd de zalmfilet in blokjes van ca. 3 cm.
Was en snijd de snijbonen in ruitjes.
Zet ondertussen een grote wok op het vuur en laat de wok goed heet worden.
Voeg een scheutje olie toe en wok de zalmblokjes 3 minuten.
Schep ze even uit de pan.
Zet de wok terug op het vuur, voeg eventueel nog een scheutje olie toe en roerbak de boontjes ca. 2 minuten.
Voeg 6 eetlepels woksaus toe.
Wok nog 1 minuut.
Voeg de vis voorzichtig toe en warm goed door.
Besprenkel de wok rolls met wat water en verwarm 20 sec. per wok roll of 1 minuut voor alle wok rolls tegelijkertijd op 750 watt in de magnetron.
Of warm ze aan beide kanten op in een hete koekenpan.
Leg op elke wok roll wat taugé.
Verdeel de zalm en boontjes erover, bestrooi met wat gebakken uitjes.
Rol ze op en leg ze op 3 borden.

Op tafel
Serveer kroepoek naturel met Sweet Chili Saus om ze er lekker in te dippen.

Lekker anders kan ook
Vervang de zalmfilet door een andere stevige visfilet zoals bijv. roodbaarsfilet of kabeljauw en voeg een in ringen gesneden uitje of lente-uitje toe aan de snijbonen.

Zet een compleet menu op tafel
Lekker vooraf Vietnamese slarolletjes met dip en Lychee, sinaasappel en aardbeiensalade.

Bron: Conimex

Terug