Currykokos vis en gele wok rijst met tomaat

currykokos_vis (2K)

  • 2 uien
  • 5 tomaten
  • 2 stevige visfilets van 100 g elk
    (bijv. pangasius of tilapia)
  • 1 theel. sambal manis
  • wok olie
  • 1 zakje (8 cl) Conimex Woksaus Curry Kokos
  • 1 zakje Conimex Wok Rijst Yellow Long Grain
  • 2 eetl. fijngehakte peterselie

Snijd de uien in halve ringen.
Snijd de tomaten in partjes.
Wrijf de visfilets rondom in met wat sambal.
Verhit een scheutje olie in een hapjespan en bak hierin de ui 3 minuten.
Voeg de visfilets toe en bak ze 3 minuten aan elke kant.
Schenk de woksaus erbij en laat dit 2 minuten doorwarmen.
Verhit ondertussen in een wok een scheutje olie en wok hierin de tomatenpartjes 2 minuten.
Schep de rijst en de peterselie erdoor en laat dit goed warm worden.
Verdeel de rijst over 2 grote borden en schep de visfilets (met wat woksaus) ernaast.

Op tafel
Geef er knapperige kroepoek Java bij.

Lekker anders kan ook
Vervang de partjes tomaat door 250 g gehalveerde kerstomaatjes.

Bron: Conimex

Terug