Gewokte curry kokos garnalenvlinders met rijst en rode paprika

curry_kokos_garnalenvlinders (3K)

  • 1 rode paprika
  • 200 g grote rauwe gepelde garnalen
  • wokolie
  • 200 g doperwtjes
  • 1 zakje Conimex Woksaus Curry Kokos (8 cl)
  • 1 zakje witte wok rijst

Was en snijd de paprika in dunne reepjes.
Snijd de garnalen tot aan het staartje in voor een mooie vlindervorm.
Verhit een wok, voeg een scheutje olie toe en bak hierin de paprika 3 minuten.
Voeg de garnalen toe en bak 2 minuten mee.
Voeg de doperwtjes toe en bak 2 minuten.
Voeg de woksaus en de rijst toe en verwarm goed door.
Verdeel de curry kokos garnalen en rijst over 2 diepe kommen.

Op tafel
Zet gebakken uitjes op tafel voor een lekker knappertje.

Lekker anders kan ook
Vervang de doperwtjes door peultjes. Voor een echt Valentijngevoel eet met z'n tweeën uit 1 diepe grote kom!

Bron: Conimex

Terug