Citroengras Chili noedels met vis en spinazie met gebakken uitjes

citroengras_chilinoedels (2K)

  • 1 zak (250 g) woknoedels
  • 400 g stevige witte visfilet (bijv. tilapia of zalm)
  • 2 lente-uitjes
  • wokolie
  • 10 eetl. Conimex Woksaus Lemongrass Chili
  • 1½ pak (à 450 g) bladspinazie (diepvries, ontdooid)
  • 4 eetl. gebakken uitjes

Kook de woknoedels volgens de aanwijzing op de verpakking.
Afgieten in een vergiet, koud afspoelen en laten uitlekken.
Snijd de vis in stukjes en snijd de lente-uitjes schuin in stukjes.
Verhit een hapjespan, voeg een scheutje wokolie toe en bak de lente-uitjes en de vis voorzichtig 5 minuten zo nu en dan keren.
Schep de woknoedels en 8 eetlepels woksaus lemongrass Chili toe en roerbak 2 minuten.
Verhit ondertussen een wok, voeg een scheutje wokolie toe en wok de goed uitgelekte spinazie met 2 eetlepels woksaus lemongrass Chili ca. 4 minuten.
Schep er op het laatst de gebakken uitjes door.
Verdeel de noedels met vis over 4 grote borden en schep de spinazie ernaast.

Op tafel
Lekker met knapperige smaakmaker kroepoek sweet Chili.

Lekker anders kan ook
Vervang de witte visfilet door grote gepelde garnalen of gemengde zeevruchten.

Bron: Conimex

Terug