Chinese viswok met snijbonen en taugé

viswok_snijbonen (3K)

  • 400 g rijst
  • 400 g stevige visfilet (bijv. roodbaarsfilet )
  • 500 g gesneden snijbonen
  • 10 el Conimex Woksaus Chinese Five Spice
  • 250 g taugé
  • 4 eetl. fijngehakte peterselie
  • wokolie

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking.
Afgieten, met koud water afspoelen en laten afkoelen.
Snijd de visfilet in mooie blokjes (2cm x 2cm).
Verhit een grote wok, voeg een scheutje olie toe en wok hierin de visblokjes voorzichtig in ca. 3 minuten gaar.
Haal ze uit de wok en houd ze warm.
Zet de wok terug op het vuur, voeg de snijbonen toe en wok ze 3 minuten.
Voeg de woksaus en de rijst toe.
Warm goed door.
Schep voorzichtig de gare visblokjes en de taugé door de rijst.
Verdeel de viswok over 4 borden en bestrooi met de peterselie.

Op tafel
Lekker met knapperige kroepoek cassave.

Lekker anders kan ook
Vervang de visfilet door grote gepelde garnalen.

Zet een compleet menu op tafel
Lekker vooraf Gebakken visballetjes met sweet-chilikoriandersaus en Ananassalade met verse munt en vanille-ijs toe.

Bron: Conimex

Terug