|
|
Snijd de appel in dunne plakjes van het klokhuis en snijd het vervolgens in dunne reepjes.
Meng in een kom met het citroensap.
Reinig en was de radijzen en snijd ze in dunne plakjes.
Pluk de basilicum.
Voeg 2 eetlepels olijfolie toe aan de appelreepjes en breng op smaak met zout, peper en suiker.
Halveer de avocado's, verwijder de pitjes en til de helften met een eetlepel uit de schil.
Pureer zeer fijn met 2 eetlepels citroensap en een beetje zout in een hakker.
Op smaak brengen met zout en peper.
Dep de vis droog, voeg zout en bloem toe.
Klop overtollig meel eraf.
Bak in 2 eetlepels hete olijfolie in een pan van één kant gedurende 2 à 3 minuten goudbruin in een pan.
Voeg boter toe, draai de vis om en bak deze 1 à 2 minuten.
Kruid de vis met peper en serveer met de appel-basilcum.
Snijd de avocadopuree in knoedels en leg ze op de borden.
Serveer met de resterende olijfolie.
Als je geen rijpe avocado kunt vinden, doe hem dan in een papieren zak met appels op kamertemperatuur en laat hem rijpen.