Aardappelkebabs met zeevruchten

aardappelkebabs (1K)

  • 16 kleine, vastkokende aardappelen
  • 8 reuzengarnalen
  • 1 à 2 stukjes zalm of tonijn (250 à 300 g)
  • 2 uien

Verwarm de oven voor op 240 °C.
Was de aardappelen en kook ze gedurende 5 minuten in zout water.
Snijd de ui, rode peper en vis in blokjes van 2 op 2 cm.
Maak de kebabs door een stuk aardappel, een reuzengarnaal, een stuk vis, een stuk ui en een stuk paprika op elke brochette te spiesen (herhalen tot de brochette vol is).
Kruid met peper, zout en Provençaalse kruiden, besprenkel met limoensap en bak de kebabs gedurende 5 minuten aan elke kant onder de grill.

Tip
In de zomer kan je deze brochettes ook perfect op de barbecue klaarmaken.

Bron: Patapas

Terug