Wokmie met zoete soja Quorn en selderij

wokmie (3K)

  • ½ pak (125 g) woknoedels
  • 1 ui
  • 1 limoen
  • 1 struik bleekselderij
  • wokolie
  • 175 g quornstukjes
  • Conimex Woksaus Zoete Soja

Breng in een ruime pan een flinke laag water (met wat zout of ketjap asin) aan de kook.
Voeg de noedels toe en kook deze in ca. 2 minuten gaar.
Trek de noedels na 1 minuut koken uit elkaar.
Afgieten in een vergiet, met koud water afspoelen en goed laten uitlekken.
Pel en snijd de ui in ringen.
Was de limoen, rasp de schil en pers de limoen uit.
Maak de bleekselderij schoon en snijd de stengels in boogjes.
Snijd het groen fijn.
Zet een grote wok op het vuur en laat de wok goed heet worden.
Voeg een scheutje olie toe en roerbak de quornstukjes en de uienringen 3 minuten.
Voeg de bleekselderij en de limoenrasp toe en roerbak ze ca. 3 minuten mee.
Schep de afgekoelde noedels, de woksaus naar smaak (ca. 5 eetlepels) en het limoensap erdoor en verwarm het geheel nog enkele minuten.
Schep de woknoedels in diepe borden of kommen.
Bestrooi met het bleekselderijgroen.

Lekker anders kan ook
In plaats van quorn stukjes kun je ook quorn fijngehakt, reepjes roerbakvlees of kipfilet gebruiken.
De bleekselderij kun je eventueel vervangen door een (in ringen gesneden) prei.

Op tafel
Zet kroepoek op tafel, om naar eigen smaak erbij te nemen.

Bron: Conimex

Terug