Pasta met groenselderijsaus

voor 2 personen

  • farfalle of een andere pasta
  • 1 bosje groenselderij
  • ¾ dl crème fraîche of sojacuisine
  • 1 ui
  • 1 teen knoflook, geperst
  • peper en zout
  • olijfolie
  • 1 handje vol cashewnoten, gezouten

Kook de pasta beetgaar volgens aanwijzingen op de verpakking.
Snijd de groenselderij in heel smalle stukjes, de ui in dunne ringen en fruit deze samen met knoflook in olie tot de groente gaar is.
Roer gehakte cashewnoten, crème fraîche of sojacuisine er door.
Breng op smaak met peper en zout.
Giet de pasta af en schep een eetlepel olijfolie erdoor (tegen het vastplakken).
Serveer met de groenselderijsaus er overheen.

Variatie extra lekker
Roer een aantal eetlepels zachte geitenkaas of geraspte Parmezaanse kaas door de groenselderijsaus.

Bron: Odin recepten

Terug