Papillot met aardappelen, spicy groenten en paprikasaus

Papillot met aardappelen, spicy groenten en paprikasaus

  • 16 kleine vastkokende aardappelen
  • ½ broccoli
  • 10 partjes zongedroogde tomaat
  • 2 sjalotten
  • 200 g fetakaas
  • 1½ dl olijfolie
  • 1 theel. harissa
  • 10 salieblaadjes
  • grof zout
  • peper

Schrob de aardappelen, met de schil, schoon en kook ze al-dente gaar in licht gezouten water.
Verdeel de broccoli in roosjes en blancheer kort.
Hak de sjalotten en de zongedroogde tomaten fijn en stoof kort in de helft van de olijfolie.
Voeg er de gehakte salie en harissa bij.
Verdeel de fetakaas in blokjes.
Leg 4 stukken aluminiumfolie open, lepel er het sjalot-tomatenmengsel in en verdeel er de aardappel, feta en broccoli over.
Kruid met grof zout & peper en lepel er de resterende olie over.
Maak er een papillot van en warm door op een hete grill.

Bron: Aardappel

Terug