Naanbrood met eicurry

voor 2 personen

  • 4 voorgebakken naanbroodjes
  • 4 eieren
  • 1 ui
  • stukje prei
  • 1 eetl. olie
  • ½ - 1 eetl. currypasta (pot)
  • 4 takjes koriander
  • 4 bladen ijsbergsla
  • 4 eetl. yoghurt

Warm de oven voor op 220 °C.
Bak de naanbroodjes in ca. 7 minuten volgens de gebruiksaanwijzing af.
Kook de eieren in 9 minuten hard.
Maak de ui en de prei schoon.
Snijd de ui in snippers en de prei in smalle ringen.
Fruit de ui en de prei in de olie zacht.
Voeg de currypasta toe en bak dit zacht mee.
Was de koriander en knip het kruid klein.
Was de ijsbergsla en snijd de bladen in smalle repen.
Pel de eieren en hak ze in stukjes.
Roer de stukjes ei door de curry en warm dit met de yoghurt al roerend op.
Snijd de naanbroodjes open en beleg ze met de ijsbergsla.
Roer de koriander door de eicurry en verdeel dit over de broodjes.

Menusuggestie
Lekker met een gemengde sla met radijs.

Bron: Voedingscentrum

Terug