Gnocchi met salsa verde en walnoten

  • 2 sneetjes witbrood zonder korst
  • 20 g peterselie
  • 20 g basilicum
  • 1 teentje knoflook
  • 2 eetl. kappertjes (in 't zuur, potje)
  • 1 eetl. mosterd
  • 2 eetl. olijfolie
  • 300 g gnocchi (koelvak)
  • 100 g walnoten

Week het brood in een paar lepels water.
Was de peterselie en de basilicum.
Maak het teentje knoflook schoon.
Pureer met een staafmixer of in de keukenmachine het geweekte brood met de kruiden, de knoflook, de kappertjes, de mosterd, de olie en 2 eetlepels water tot een saus.
Kook de gnocchi volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
Hak de walnoten grof.
Verdeel de gnocchi over 4 borden.
Schep de salsa verde er over en strooi de gehakte walnoten er over.

Menusuggestie
Lekker met groentetagliatelle.

Bron: Voedingscentrum

Terug