Farfalle met savooi

  • 1 savooi in dunne sliertjes gesneden
  • 1 teen knoflook
  • 2 eetl. tijmblaadjes
  • 2 eetl. Parmezaanse kaas
  • 500 g farfalle (vlinderpasta)
  • zout
  • peper
  • olijfolie
  • 200 g mozzarella (in blokjes)
  • 4 eetl. pijnboompitten (geroosterd)

Breng water aan de kook voor de pasta.
Bak knoflook en tijmblaadjes in olijfolie en voeg dan de reepjes savooikool toe.
Circa 10 minuten roeren.
Peper en zout toevoegen naar smaak.
Kook de pasta beetgaar.
Snijdt de mozzarella in blokjes.
Rooster de pijnboompitten.
Garneer de schotel met de blokjes mozzarella en de pijnboompitten.
Strooi er Parmezaanse kaas over.

Bron: bioboerderij Den Diepen Boomgaard
Gepubliceerd door: De Wassende Maan

Terug