Treinhutspot - Olla ferroviaria

  • 750 g soepvlees
  • 2 wortelen
  • 1 middelgrote ui
  • 2 knoflooktenen
  • 2 groene paprika's in reepjes gesneden
  • 1 prei in plakjes gesneden
 
  • ½ laurierblaadje
  • 1 glas witte wijn
  • 1 kilo aardappelen
  • olijfolie
  • zout
  • peper

Uien en knoflook in de hete olijfolie fruiten.
Het vlees in dobbelstenen toevoegen en en op laag vuur smoren.
Als het vlees een kleur heeft, de wortelen (geraspt en in stukjes gesneden) en de prei en paprika toevoegen.
Laurier en wijn toevoegen.
De in stukjes gesneden aardappelen toevoegen en het geheel bedekken met heet water, zodat alles net onder staat.
Zout en peper toevoegen en vervolgens op laag vuur laten stoven totdat alles gaar is.

Bron: Spaans Leren

Blijf op de hoogte van nieuwe recepten via een RSS feed
XML/RSS feedXML/RSS feed

Terug