Stoofpotje met uien

voor 2 personen

  • 2 flinke uien
  • 1 teentje knoflook
  • 100 g champignons
  • 200 g varkensvleesreepjes
  • 1 eetl. vloeibare margarine
  • 1 laurierblad
  • 1 kruidnagel
  • 1 dl bouillon
  • 2 theel. mosterd

Maak de uien en de knoflook schoon en snijd het klein.
Maak de champignons schoon en snijd ze in plakken.
Bak de reepjes vlees in de hete margarine bruin.
Voeg de uien en de knoflook toe en bak dit mee bruin.
Voeg peper, weinig zout, het laurierblad, de kruidnagel en de bouillon toe en stoof het vlees in 15 minuten gaar.
Maak het gerecht op smaak met mosterd.

Menusuggestie
Lekker met zuurkool en aardappelen.

Bron: Voedingscentrum

Blijf op de hoogte van nieuwe recepten via een RSS feed
XML/RSS feedXML/RSS feed

Terug