Stoofpotje van rund met paprika en balsamicoazijn

stoofpotje_rund (3K)

  • 1 kg rundstoofvlees
  • 400 g gemengde paprikareepjes
  • 1 ui, gesnipperd
  • 2 dl rode wijn
  • 8 eetl. balsamicoazijn
  • 4 eetl. olijfolie
  • 2 eetl. zachte paprikapoeder
  • peper & zout

Braad het rundstoofvlees aan in de olijfolie.
Voeg de ui en de rode wijn toe en breng op smaal met peper, zout en paprikapoeder.
Dek af en laat 50 minuten garen op een zacht vuur.
Voeg er de paprikareepjes en de balsamico-azijn toe en laat samen 10 minuten garen.
Roer voorzichtig om.
Laat nog 5 tot 10 minuten verder garen en dien goed heet op.

Bron: Inge Deyck
Gepubliceerd door: Kook Jij

Blijf op de hoogte van nieuwe recepten via een RSS feed
XML/RSS feedXML/RSS feed

Terug