Stoofpotje met olijven

voor 2 personen

  • 2 uien
  • 1 teentje knoflook
  • 200 g varkensfilet
  • peper
  • 1 eetl. vloeibare margarine
  • 1 eetl. tomatenpuree
  • mespunt tijm
  • 2 dl bouillon
  • 10 olijven met pit

Maak de uien en de knoflook schoon en snijd het klein.
Snijd het vlees in stukken en bestrooi ze met peper.
Verwarm de margarine in een braadpan en bak hierin het vlees bruin.
Fruit de uien de knoflook kort mee.
Bak de tomatenpuree even mee.
Voeg de tijm, de bouillon en de olijven toe.
Stoof het gerecht in 2 uur gaar.

Menusuggestie
Lekker met witlof en aardappelen.

Bron: Voedingscentrum

Blijf op de hoogte van nieuwe recepten via een RSS feed
XML/RSS feedXML/RSS feed

Terug