Stoofpotje van aardappel en zeeduivel

stoofpotje_aardappel_zeeduivel (3K)

  • 500 g vastkokende aardappelen
  • 400 g zeeduivelfilet
  • 1 wortel
  • 2 preistengels
  • 2 uien
  • 2 teentjes knoflook
  • 5 dl visbouillon
  • 100 g gezouten boter
  • 1 eetl. citroentijm
  • peper en zout

Snijd de ongeschilde aardappelen in twee en hak de uien en de look fijn.
Bak enkele minuten in wat boter (50 gram) op een matig vuur.
Voeg de bouillon toe, plaats het deksel op de kookpot en breng aan de kook.
Snijd ondertussen de wortel en het preiwit in schijfjes en voeg toe aan het stoofpotje.
Laat enkele minuten sudderen.
Snijd de zeeduivel in stukken van 5 cm en voeg eveneens toe aan het stoofpotje.
Voeg de gehakte citroentijm toe en plaats het deksel weer op de kookpot.
Laat 10 minuten sudderen tot alles gaar is.
Kruid met peper en zout en werk af met wat citroensap en een klontje boter.

Bron: Patapas

Blijf op de hoogte van nieuwe recepten via een RSS feed
XML/RSS feedXML/RSS feed

Terug