Stamppot paksoi met champignons en vegetarische reepjes

voor 2 personen

  • 450 g aardappelen
  • 150 g champignons
  • 1 kleine ui
  • 400 g paksoi
  • 1 eetl. vloeibare margarine
  • 150 gvegetarische roerbakreepjes
  • ca. 1½ dl halfvolle melk

Schil de aardappelen en kook ze in weinig water gaar.
Maak de groente schoon.
Snijd de champignons in kwarten, de ui in snippers en de paksoi in repen.
Fruit de ui in de margarine glazig.
Bak de vegetarische reepjes mee bruin.
Bak de champignons en de paksoi kort mee.
Maak van de gare aardappelen met de hete melk, peper, nootmuskaat en een beetje zout een puree.
Schep het paksoimengsel er door.

Bron: Voedingscentrum

Blijf op de hoogte van nieuwe recepten via een RSS feed
XML/RSS feedXML/RSS feed

Terug