Preistamppot met kibbeling

  • 1 kg aardappelen
  • 400 g kibbeling
  • 1 bakje (kastanje)champignons
  • 500 g prei, in ringen
  • 2 theel. kerriepoeder
  • ½ bakje roomkaas
  • bieslook
  • olie

Kook de aardappelen gaar.
Roerbak de champignons en de prei met de kerriepoeder al omscheppend in de olie beetgaar in 7 minuten.
Smelt de roomkaas erbij.
Giet de aardappelen af, stamp ze tot kruim en schep het preimengsel erdoor en strooi er gehakte bieslook naar smaak over.
Verwarm ondertussen de kibbeling: Oven voorverwarmen tot 190 °C.
Daarna oven uitzetten en de kibbeling in ca. 8 minuten doorverwarmen.
Serveer de vis bij de preistamppot.

Bron: Odin recepten

Blijf op de hoogte van nieuwe recepten via een RSS feed
XML/RSS feedXML/RSS feed

Terug