Preistamppot met ei

  • 1,5 kg aardappelen
  • zout
  • 350 g shoarmareepjes
  • 1 kg prei
  • 40 g boter
 
  • 1 dl melk
  • 1 theel. shoarmakruiden
  • peper
  • 4 kleine eieren
  • 2 eetl. fijngeknipte bieslook

Kook de geschilde aardappelen in water met wat zout gaar.
Snijd de prei in ringen en was die.
Bak het vlees al omscheppend in 25 gram boter bruin.
Voeg de prei toe en bak die 10 minuten mee.
Stamp de aardappelen met de melk, de shoarmakruiden en wat peper fijn.
Schep het preimengsel erdoor.
Bak 4 spiegeleitjes, leg die op de stamppot en garneer met de bieslook.

Bron: Astrid Veltman

Blijf op de hoogte van nieuwe recepten via een RSS feed
XML/RSS feedXML/RSS feed

Terug