Pompoenstoemp met wortelpeterselie en kerrie

  • 4 koppen pompoen
  • 1 kop wortelpeterselie
  • 1 ui
  • olijfolie
  • kippenbouillon
  • kerrie
  • peper
  • zout

De pompoen schillen (hoeft niet bij de oranje pompoenen), en in stukjes snijden.
Wortelpeterselie in kleine stukjes snijden.
Een grote ui in stukken snijden en in wat olijfolie glazig laten worden.
Pompoen en wortelpeterselie toevoegen.
Verder nog wat kippenbouillon en een kruidentuiltje toevoegen.
De groenten op een laag vuur zacht laten worden.
Wanneer de pompoen zacht is en uiteen begint te vallen, de groenten voorzichtig tot stoemp stampen met een pureestamper.
Afkruiden met peper, zout en kerrie naar smaak.

Bron: Delphine
Gepubliceerd door: De Wassende Maan

Blijf op de hoogte van nieuwe recepten via een RSS feed
XML/RSS feedXML/RSS feed

Terug