Paksoistamppot met garnalen

voor 2 - 3 personen
  • 1 struik paksoi in kleine stukjes
  • ± 500 g geschilde aardappelen
  • 150 g gepelde garnalen
  • 150 g varkensfilet in blokjes
  • 2 geperste teentjes knoflook
 
  • olijfolie
  • ketjap manis
  • seroendeng naar smaak
  • peper
  • zout

Kook de aardappelen.
Roerbak het varkensfilet met de knoflook en de olijfolie ± 5 minuten in een wok.
Voeg de paksoi toe en bak die ± 3 minuten mee.
Giet het overtollige vocht in een schaaltje af (dit kunt u eventueel later gebruiken om de stamppot smeuïger te maken).
Roer naar smaak ketjap door het vlees-paksoimengsel en warm het even op.
Voeg de garnalen toe en roer alles even door.
Maak de aardappelen fijn en roer ze erdoor.
Serveer met seroendeng.

Bron: Astrid Veltman

Blijf op de hoogte van nieuwe recepten via een RSS feed
XML/RSS feedXML/RSS feed

Terug