Knolselderijstamppot

  • 1,5 kg aardappelen
  • zout, peper
  • 400 g panklare knolselderij
  • 2 eetl. grove mosterd
  • 1 dl zure room
  • 1 rode paprika
 
  • 1 courgette van 250 g
  • 2 eetl. olie
  • 1 theel. sambal
  • 2 eetl. melk
  • 4 eieren
  • 2 eetl. fijngeknipte bieslook

Kook de geschilde aardappelen en de knolselderij in water met zout gaar.
Giet ze af en stamp ze met de mosterd, peper en zure room door elkaar.
Snijd intussen de paprika in stukjes en de courgette in plakjes.
Verhit de olie in een ruime pan en roerbak de paprika met de sambal 2 minuten.
Voeg de courgette toe en bak die 3 minuten mee.
Voeg de met de melk losgeklopte eieren toe en laat het ei al roerend stollen.
Breng op smaak met bieslook, peper en zout en verdeel het eimengsel over de stamppot.

Bron: Astrid Veltman

Blijf op de hoogte van nieuwe recepten via een RSS feed
XML/RSS feedXML/RSS feed

Terug