Stoofpotje van kippenonderbouten

Stoofpotje van kippenonderbouten

voor 2 personen

  • 4 kippenonderbouten
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 ajuin
  • 4 aardappelen
  • 150 g champignons
  • thijm
  • marjolein
  • rozemarijn
  • fleur de sel
  • kurkuma
  • safraandraadjes een koffielepel
  • een flinke scheut cognac
  • boter

Neem een gietijzeren pot of tajine en bak de kippenboutjes even bruin aan.
Knoflook met de knoflookperser fijn persen, ajuin in blokjes snijden.
Aardappelen in vier verdelen de champignons in schijven snijden.
Dit alles bij de kippenboutjes en alles zeer goed kruiden.
Deksel op de stoofpot en laat alles maar lekker op een zacht vuur sudderen.
Serveer zeer warm.

Bron: Derbyke, Elmo & Blondy
Gepubliceerd door: Kook Jij

Blijf op de hoogte van nieuwe recepten via een RSS feed
XML/RSS feedXML/RSS feed

Terug